Hidvéghy Norbert vagyok, fő foglalkozásomat tekintve genealógus, családtörténeti kutató a multkutatas.hu és a romanianancestry.com weboldalak tulajdonosa.

Székelyudvarhelyi irodám miatt, gyakran visz az utam Erdélybe, viszont nem ez az egyedüli okom az odautazásra. A lélegzetelállító helyek, a gazdag történelmi háttér, az ott élő kedves emberek, illetve a páratlan kultúra egyszerűen magával ragadott, Erdély szerelmesévé váltam!

Minden alkalommal, amikor Erdélybe utaztam, barátaim és ismerőseim mindig hozzám fordultak azzal a szívességgel, hogy hozzak nekik Magyarországra olyan dolgokat, amelyek csak Erdélyben kaphatók. Így történt ez a parajdi só termékekkel is. Egy kedves ismerősöm megkért, hogy hozzak neki néhány sószappant, ha ismét Székelyföldön járok. Akkor még nem is gondoltam volna, hogy a parajdi só egyszer milyen fontos szerepet fog betölteni az életemben.

A sószappanok az én érdeklődésemet is felkeltették, ezért megpróbáltam utána nézni a híres parajdi só különleges hatásainak. Megtudtam, hogy kézműves parajdi só termékek olyan természetes anyagokból állnak, melyek nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat, az eredmény ezért garantáltan pozitív.

Úgy gondoltam, ezeket a terméket a magyarországi embereknek is meg kell mutatnom, hogy ne csak egy szűk kör élvezhesse a parajdi só jótékony hatásait!

A célom az volt, hogy rajtam kívül más is megismerhesse Erdély kincseit. Jelenleg a parajdisobolt.hu oldalán közel 200 termékből válogathat bárki, többféle kiszerelésben és formában nagyon kedvező áron.

Hidvéghy Norbert
tulajdonos

Parajdisó-bolt logó