Szállítási feltételeink

A Parajdi-sóbolt megalakulásakor figyelembe véve a vásárlók igényeit igyekezett a legkedvezőbb szállítás lehetőségét és szállítási feltételeket megtalálni, megalkotni.

Személyes átvétel

  • Személyes átvételre Pécelen a Rákos utca 37. szám alatt van lehetőség a Hidvéghy vas-műszaki kereskedésben (bejárat a Rét utca felől).
  • Az átvétel ideje hétköznap 7-16 óra, illetve szombaton 7-13 óra között lehetséges. Ezen időponton kívül előzetes egyeztetés szükséges e-mailben vagy telefonon (+36 30 413-9326).
  • A személyes átvétel előnye, hogy nincs szállítási költség, készpénzben lehet fizetni (bankkártyás fizetésre nincs lehetőség).
  • Bizonyos termékekből, amelyek különböző formájúak és színűek lehetnek, személyes átvétel esetén tudunk csak lehetőséget biztosítani a választhatóságra (pl.: sólámpák, sómécsesek).
  • A nyalósó és a zsákos dézsás sók 25 kg feletti vásárlása csak személyes átvétellel történhet.

Ingyenes szállítás

Bruttó 30 000 forint értéket meghaladó rendelés esetén a kiszállítás ingyenes Magyarország területén.

Foxpost csomagautomatából való átvétel

Előnye, hogy nem kell otthon várnia a futárt, mert az automatából akkor veheti át a terméket, amikor ideje engedi.

  • Kiszállítás Foxposttal Foxpost automatába 25 kg csomagsúlyt és 60 cm x 36 cm x 61 cm meg nem haladó méretig lehetséges 1190 Ft áron.
  • Házhoz szállítás Foxposttal: 5 kg csomagsúlyt és 11,5 cm x 36 cm x 61 cm csomagméretet meg nem haladó küldemények szállítása 1990 Ft költségen történik.
  • Házhoz szállítás Foxposttal: 15 kg csomagsúlyt és 19,5 cm x 36 cm x 61 cm csomagméretet meg nem haladó küldemények szállítása 2700 Ft költségen történik.
  • Foxposttal házhoz szállítás: 25 kg csomagsúlyt és 60 cm x 36 cm x 61 cm csomagméretet meg nem haladó küldemények szállítása 3200 Ft költségen történik.

A 25 kg-os dézsasó és két darabnál nagyobb mennyiségű nyalósó esetében tekintettel a nagy súlyra csak személyes átvételre van lehetőség.

Szállítási idő

A termékek kiszállítása a raktáron lévő termékek esetében 1-4 napot vesz igénybe. Raktáron nem lévő termék esetében 4-10 nap közöttre tehető a kiszállítás ideje, melyről előzetesen tájékoztatjuk Önt.

Fizetési módok

Utánvét: A megrendelt termékek vételárát, valamint a házhoz szállítás díját a vásárló a futárszolgálatnak/postásnak fizeti ki. Az utánvét díja 490 Ft.

Banki előre utalás: Webáruházunkban megrendelt termékek vételárát a szállítási költséggel együtt Hidvéghy Norbert E.V. Pátria Takaréknál vezetett 50437210-15558712 számú bankszámla számára kell utalni. Az utalás kedvezményezettje Hidvéghy Norbert E.V. Az utalás közlemény rovatában a megrendelés azonosítószámát fel kell tüntetni. A megrendelt termékek az összeg beérkezését követően kerülnek postázásra.

Készpénzes fizetés: személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

30 000 forintot meghaladó vásárlás esetén utánvét nem lehetséges.