Szállítási feltételeink

A Parajdi-sóbolt megalakulásakor figyelembe véve a vásárlók igényeit igyekezett a legkedvezőbb szállítás lehetőségét és szállítási feltételeket megtalálni, megalkotni. Azóta sok tapasztalatot gyűjtöttünk és ma már azzal a futárszolgálattal dolgozunk szívesen együtt, ahol a szállítás során a legkevesebb probléma volt, a vásárlóink visszajelzése alapján.

A szállítási díjak alapvetően súlytól függenek és kosárba tétel után, a vásárlási folyamat során jelennek meg pontosan és választhatóan.

A GLS futárszolgálattal szeretünk együtt dolgozni, de a törvényi előírásoknak eleget téve az MPL-szolgáltatást is igénybe lehet venni. Ez utóbbi is természetesen megjelenik a szállítási lehetőségek között a rendelés folyamán. Azonban az MPL-lel már nem tudunk szerződést kötni, mert nincs annyi forgalmunk, és a kezdeti időszakban rosszak voltak a tapasztalataink is a minőséggel. Ezért az MPL esetében a postára való szállítás távolsága és bonyolultsága miatt kezelési költséget számolunk fel, illetve nem tudjuk biztosítani az utánvét fizetési lehetőségét. Kérjük, szíves megértésüket!

 

Személyes, bolti átvétel

  • Személyes, bolti átvételre Pécelen a Rákos utca 37. szám alatt van lehetőség a Hidvéghy vas-műszaki kereskedésben (bejárat a Rét utca felől).
  • Az átvétel ideje hétköznap 7-16 óra, illetve szombaton 7-13 óra között lehetséges. Ezen időponton kívül előzetes egyeztetés szükséges e-mailben vagy telefonon (+36 30 413-9326).
  • A személyes átvétel előnye, hogy nincs szállítási költség, de csak készpénzben lehet fizetni (bankkártyás fizetésre nincs lehetőség).
  • Bizonyos termékekből, amelyek különböző formájúak és színűek lehetnek, személyes átvétel esetén tudunk csak lehetőséget biztosítani a választhatóságra (pl.: sólámpák, sómécsesek).
  • A nyalósó és a zsákos dézsás sók 25 kg feletti vásárlása csak személyes átvétellel történhet.

Ingyenes szállítás

Bruttó 30 000 forint értéket meghaladó rendelés esetén a kiszállítás ingyenes Magyarország területén.

Szállítási idő

A termékek kiszállítása a raktáron lévő termékek esetében általában 1-4 napot vesz igénybe. Raktáron nem lévő termék esetében 4-10 nap közöttre tehető a kiszállítás ideje, melyről előzetesen tájékoztatjuk Önt.

Fizetési módok

Utánvét: MPL-esetében nem lehetséges. Más esetben a megrendelt termékek vételárát, valamint a házhoz szállítás díját a vásárló a GLS-futárszolgálatnak fizeti ki. Az utánvét díja 550 Ft. 30 000 forintot meghaladó vásárlás esetén semmilyen formában nem lehetséges az utánvét.

Banki előre utalás: Webáruházunkban megrendelt termékek vételárát a szállítási költséggel együtt Hidvéghy Norbert E.V. Pátria Takaréknál vezetett 50437210-15558712 számú bankszámla számára kell utalni. Az utalás kedvezményezettje Hidvéghy Norbert E.V. Az utalás közlemény rovatában a megrendelés azonosítószámát fel kell tüntetni. A megrendelt termékek az összeg beérkezését követően kerülnek postázásra. MPL-szállítás esetében csak ez a fizetési forma működhet.

Készpénzes fizetés: személyes, bolti átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség. GLS-futárszolgálat esetében is lehetséges fizetési forma.

Bankkártyás fizetés: A weboldalon egyelőre nincs közvetlen bankkártyás fizetésre lehetőség. A GLS-futárszolgálat esetében ez elérhető fizetési forma.