Így érdemes használni a parajdi inhalálósó termékeket!

A természetes parajdi inhaláló só belélegzése segíthet tisztítani a légutakat, és enyhítheti a légúti megbetegedések tüneteit. Próbálja ki Ön is!

Ideje, hogy a lehető leghatékonyabban támogassuk légzőrendszerünket, hiszen minden egyes lélegzetvétel számít!

Rengeteg ember szenved valamilyen légzőrendszeri panaszban, legyen az allergia, asztma, gyulladás, dohányzás okozta egészségügyi panaszok vagy egy egyszerű nátha. Sajnos a lista folytatódhatna, hiszen napjainkban a légszennyezettség is jelentős problémát okoz a légutak számára. Az autók, gyárak, fatüzelésű fűtésrendszerek miatt kialakuló szmog és por komoly károkat okoz a szervezetünkben, akár észrevétlenül is. Az egészséges életmód fenntartása azonban elengedhetetlen! A parajdi inhalálósó termékeivel a légúti panaszok egy kissé könnyebben, természetes megoldással enyhíthetők.

A só használata a gyógyításban évezredekre visszamenő történelemmel rendelkezik. Többek között az egyik legismertebb légzőrendszeri megbetegedések elleni gyógymódként tartják számon. A parajdi inhalálósó belégzése könnyíti a levegővételt, tisztítja a légutakat, illetve gyógyító hatással lehet szervezetünkre. A só – évezredek óta ismert – gyulladáscsökkentő tulajdonsága az olyan betegségek kezelésére is alkalmazható, mint például az arc- és homloküreggyulladás, illetve a gégegyulladás.

A közelgő tavaszi-nyári allergiaszezonban minden levegővétel számít, ezért az inhalálósó különösen nagy segítség lehet az ebben érintettek számára. Tavasszal ugyanakkor nemcsak az allergiás tünetek, hanem az időszakos influenzás megbetegedések száma is megnő. A változó időjárás miatt immunrendszerünk gyengébb lehet és áldozatul eshet a különböző vírusoknak, illetve könnyedén meg is fázhatunk. A parajdi inhalálósó az ilyen megbetegedések tüneteire is jótékonyan hathat, valamint elősegítheti a gyógyulási folyamatokat.

Annak érdekében, hogy a parajdi inhalálósó termékeket a lehető legeredményesebb módon használjuk, érdemes végig járni és betartani az inhalációs folyamat lépéseit!

  • Amire szükségünk lesz: egy fazék, 1-2 liter víz, törülköző, keverő kanál, zsebkendők, meleg helyiség, illetve a parajdi inhalálósó.
  • Nagyjából 20 grammnyi inhalálósót keverjünk el 1-2 liter felforralt vízzel!
  • Amint a só feloldódik, óvatosan hajoljunk a forró gőz fölé! Figyeljünk arra, hogy ne kerüljünk túlságosan közel a forró víz fölé, hiszen a feláramló gőz könnyedén megégetheti bőrünket! Körülbelül 10 cm távolság ideális és biztonságos.
  • Miközben a gőz fölé hajoltunk, tegyünk a fejünkre egy megfelelő méretű törülközőt, hogy az oldat ne távozzon el a levegőbe! Aki bármilyen szívbetegségben szenved, semmiképpen sem ajánlott a fej törülközővel való letakarása!
  • Ahhoz, hogy az oldat különösen hatékony legyen, érdemes legalább 15-20 percig a forró gőzben mély levegővételeket tenni. Eközben fontos rendszeresen kevergetni az oldatot, hogy ne ülepedjen le a fazék aljára!
  • Az inhalálósó használata leghatékonyabb az esti órákban, lefekvés előtt. Ezáltal szervezetünk könnyebben regenerálódhat.
  • Az inhalálás folyamán elinduló természetes tisztulási folyamat miatt készítsünk elő zsebkendőt is!
  • Az inhalálósó használata napi egyszeri gyakorisággal ajánlott!
  • Az inhalálás után maradjunk a meleg helyiségben, pihenjünk, igyunk egy forró teát! Semmi esetre se mozduljunk ki a lakásból, hiszen a hidegebb levegő nem tesz jót szervezetünknek az inhalálósó használatát követően!

Érdekes információkért látogasson el Facebook oldalunkra is!