Parajdi só megfázásra is

Parajdi só megfázásra is

Megfázott és úgy érzi, hogy már semmi sem segít? Vagy inkább a természetes kezelések híve? Akkor válassza az eredeti parajdi sóból készült termékeket!

Az őszi idő beköszöntével szokás szerint az influenzaszezon is elkezdődött. A betegségnek sok bosszantó tünete, néhány esetben pedig súlyosabb kimenetele is lehet. A megfázás (nátha) sem egy kellemes dolog, de az influenzánál azért gyengébb betegség. Mivel mindkét betegség a légutakat fertőzi meg, így sokszor a legapróbb tevékenységek is nagy megerőltetést okozhatnak. Ha nem szereti gyógyszerekkel teletömni magát, vagy azok már nem is segítenek, a természetes megoldásokhoz mindig vissza lehet térni. Lehet, hogy ezt sokan már tudják, de akik még nem, azoknak most elmondjuk: a parajdi só megfázásra és az influenzaszerű légúti megbetegedésekre is alkalmazható.

A parajdi sóból sok terméket készítenek, olyanokat is, melyek többféle betegség kezelésére, enyhítésére használhatók. A parajdi só megfázásra, légúti megbetegedések esetén is segítséget nyújt, méghozzá több termék formájában is.

Inhaláló só

Az inhaláló só belélegzésével tisztulnak a légutak, a légúti megbetegedések tünetei enyhülnek. A só tisztító hatásának köszönhetően pedig támogatjuk a gyógyulási folyamatot. A légutak gyulladásos megbetegedése esetén is használható, hiszen a sónak gyulladáscsökkentő hatása is van, így például arcüreg- vagy gégegyulladás esetén is alkalmazható.

Fenyőrügyes inhaláló parajdi só 2 kg

Párologtató só

A párologtató só kiemelten a légúti megbetegedések enyhítésére szolgál. A parajdi só fertőtlenítő és tisztító hatással rendelkezik, antibakteriális tulajdonságai miatt minden korosztálynak ajánlott! A párologtató só kézzel bányászott, mesterséges anyagokat nem tartalmazó, magukból a sókristályokból előállított termék.

Parajdi párologtató só

Sóinhalátor

A sóinhalátor segítségével tisztíthatjuk a légutakat, és csökkenthetjük a gyulladást, így például gégegyulladás vagy hörghurut kezelésére is használható. A sóinhalátor nem csak betegség során alkalmazható, hanem megelőzésére is, hiszen a parajdi sóban lévő ásványi anyagok támogatják a szervezetünk önvédő mechanizmusait.

Nagy parajdi sóinhalátor

Sópárna

A sópárna az egyik legkedveltebb eszköz a fájdalmak enyhítésére. Hűteni és melegíteni is lehet, melegített állapotban használható arcüreggyulladás és fülgyulladás ellen is. Gyermekek számára is ideális megoldás.

Fenyőrügyes parajdi sópárna 500 g

Fürdősó

Egy meleg fürdő már önmagában is segít az eldugult orr ellen, de a parajdi fürdősóval eredményesebben hozzájárulhatunk a gyógyulási folyamathoz. Különböző növények hozzáadásával különböző megbetegedések kezelhetők, légúti megbetegedésekre remek a citromfű-jázmin, eukaliptusz, fenyő, kamilla és teafa hozzáadásával készült parajdi fürdősó, megelőzésre használhatjuk például a grapefruit-illatú vagy az immunrendszer erősítő fürdősót.

Fenyő parajdi fürdősó 700 g

Összefoglalva tehát igaz, a parajdisó-termékek sok mindenre jók.