10 ok, amiért megéri a Parajdi-sóbolt termékeit vásárolni

10 ok, amiért megéri a Parajdi-sóbolt termékeit vásárolni

Ha a Parajdi-sóbolt eredeti, Erdélyből származó termékeit választja, biztosan nem fog csalódni!

Akik a Parajdi-sóbolt weboldalára tévednek, már nagy valószínűséggel tudják, miért érdemes, illetve mi az, amiért megéri parajdi sós termékeket vásárolni. Ha mégsem, akkor ez is kiderül ebből a blogbejegyzésből! De azt is eláruljuk, miért érdemes pont nálunk megvásárolni ezeket az erdélyi termékeket!

Íme tehát a 10 ok, amiért megéri a Parajdi-sóbolt termékeit vásárolni:

1. ok: A parajdi sós termékek jótékony hatásai

A parajdi só rengeteg egészségügyi problémára megoldást nyújthat. A parajdi sóban számos ásványi anyag és nyomelem van, melyek fontosak szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez. Ezeket az ásványi anyagokat rengetegféle módon magunkhoz vehetjük:

Fogyasztás: A darált só megfelelő mennyiségű bevitele serkentheti az agyműködést és javíthatja a koncentrációs képességet. Segíthet az alvászavarok mérséklésében, illetve a stressz csökkentésében is. Emellett a jobb emésztéshez is hozzájárulhat és enyhítheti az anyagcserezavarokat is.

Belégzés: A parajdi só tisztítja a légutakat, a felső légúti megbetegedések enyhítésében is segíthet. Legyen szó asztmáról, vagy csak egy megfázásról, a parajdi sós termékek (sóinhalátor, inhaláló só, fürdősó, sótégla) segíthetnek a tünetek enyhítésében. A parajdi só gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően például a hörghurut, a gége- vagy az arcüreggyulladás tünetein is segíthet.

Fürdés: Parajdi sós fürdősóval, szappannal, fürdőbombával történő fürdés esetén a sóból kioldódó ásványi anyagok beszívódnak a bőrbe, így feltöltik azt tápanyaggal és puhává teszik. A parajdi só a bőr normál pH-értékét is visszaállíthatja. A só fertőtlenítő hatásának köszönhetően különböző bőrbetegségek (például ekcéma, pikkelysömör) tünetein is enyhíthet. A különböző gyógynövényekkel gazdagított fürdősók pedig más-más problémákon segíthetnek (például reuma, izomfájdalmak, álmatlanság).

Alkalmazás külsőleg: A természetes parajdi sópárna segít helyileg enyhíteni fájdalmainkat. A sópárna az egyik legkedveltebb eszköz erre. A népgyógyászatban is elismerik a hatását, és gyakran ajánlják a megbetegedések otthoni kezelésére. A párologtató sók, a sólámpák, a sómécsesek pedig amellett, hogy biztosítják a parajdi só előnyeit, még szépek is.

2. ok: Természetes, káros anyagoktól mentes, egészséges, natúr és bio összetevők

Általában olyan termékeket árulunk – erre kifejezetten törekszünk is –, amelyek természetes, minden káros anyagtól mentes, bio összetevőkből készülnek. Ez nem is lehet másként, hiszen legtöbb termékünk alapanyaga a parajdi só, ami 100%-ban természetes formában kerül a termékekbe, vagy magába a fogyasztásra alkalmas sóba. Éppen ezért a tudatos vásárlók is nyugodtan választhatnak, vásárolhatnak kínálatunkból. Az „Egészség és természetesség tudatos vásárlók számára” az egyik jelmondatunk.

Bőrgyógyászatilag tesztelt termék  100% natural  

3. ok: Eredeti kézműves erdélyi termékek

Az általunk forgalmazott termékek eredetiségéhez nem férhet kétség! Minden parajdi sós termékünk egyenesen Erdélyből érkezik.

Transylvania autentica védjegy 

4. ok: Minőségi kézműves termékek

A webshopunkban kapható parajdi sós, erdélyi termékek kézzel készülnek, méghozzá erdélyi hagyományos receptek alapján. A kézzel készített termékek minőségére nem szokott panasz, lenni, hiszen nagy odaadással és odafigyeléssel készülnek.

székely termék díj

5. ok: Részletes termékleírások

Minden termékünkhöz hosszabb termékajánló tartozik, nem sokszor rakunk fel új terméket anélkül, hogy erre ne fordítanánk figyelmet. Ezzel is hozzá szeretnénk járulni a tudatos vásárláshoz, a biztosabb termékválasztáshoz, hiszen egy-egy kép nem sokat segítene a döntésben.

6. ok: Magyar viszonteladó

Bár a termékek egyenesen Erdélyből érkeznek, de Önnek mi küldjük el őket. Így, ha a Parajdi-sóbolt webáruházban vásárol, azon nem kell aggódnia, hogy a külföldről rendelt termékek esetleg nem érkeznek meg.

7. ok: Alacsony árak

Árainkat tudatosan tartjuk alacsonyan. Hisszük, hogy a természetes, egészséget támogató erdélyi termékek segítenek a magyar emberek életminőségén és ezzel az erdélyi magyarokat, az erdélyi kézműveseket támogatjuk. Na, de ne szerénykedjünk! Mi vagyunk a legolcsóbbak 🙂

8. ok: Blogbejegyzések és információk

Blogbejegyzéseinkkel is támogatjuk a biztos döntéseket! Ezekben termékeink tulajdonságairól, használatáról is értesülhet, illetve további termékekkel és azok használatával kapcsolatos hasznos információkat is olvashat.

9. ok: Állandó tájékoztatás és kapcsolat

A weboldal mellett van egy Facebook oldalunk is, ahol naprakészen tájékoztatunk mindenkit aktuális akcióinkról és új termékeinkről, illetve friss blogbejegyzéseinkről.

10. ok: Akciók

Gyakran hirdetünk akciókat, így olcsóbban juthat hozzá kedvenc termékéhez. A Parajdi-sóbolt weboldalára való érkezés után egy kattintással megtekintheti az összes akciós termékünket az AKCIÓS TERMÉKEK menüpontban.

Mindig igyekszünk gyorsan válaszolni a kérdéseire! Ez nem ok, hogy nálunk vásároljon, egyszerűen csak ilyenek vagyunk.

Mindig igyekszünk gyorsan válaszolni a kérdéseire! Ez nem ok, hogy nálunk vásároljon, egyszerűen csak ilyenek vagyunk. Így, ha bizonytalannak érzi magát egy termékkel kapcsolatban, nyugodtan keressen fel minket e-mailen, telefonon vagy Facebook oldalunkon keresztül! Ugye, hogy van, amiért megéri nálunk vásárolni?