Sólámpa és sómécses – az egyik legjobb karácsonyi ajándék

Parajdi sólámpa 2-4 kg között

A sómécsesek és sólámpák nagyszerű ajándékok lehetnek karácsonyra, hiszen csodás és dekoratív külsejükön túl még hasznosak is.

Egy sólámpa vagy sómécses nagyszerű hangulatot képes teremteni. Éppen ezért, ezek az eszközök karácsonykor is kiváló szolgálatot tehetnek, mivel megteremthetik az ideális és meghitt karácsonyi légkört. Emellett nagyon praktikusak is, hiszen később is alkalmazhatók, használatuk nincs egy különleges eseményhez kötve. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy milyen remek, egészségre jótékony hatásokkal bírnak!

A sólámpák javíthatják a levegő minőségét. Egyesek szerint jótékony hatással lehetnek az idült asztmára, de a köhögés és a hörghurut okozta kellemetlenségeket is enyhíthetik. Szakértők szerint a sólámpák ionizátorként is funkcionálhatnak, vagyis semlegesítik levegőben jelen lévő szennyező részecskéket (például a penészt). Vannak olyan szakemberek, akik úgy vélik, hogy a lámpák az elektroszmogot is semlegesíthetik. Egy azonban bizonyos! A sólámpák közérzetünkön is javíthatnak, színükkel és fényükkel megnyugtathatják az idegeket, sőt a fáradtságot vagy az álmosságot is segíthetnek elűzni, kellemes légkört teremtve.

Webáruházunkban elérhető Parajdi sólámpa és Himalája sólámpa is, ráadásul különböző méretekben. Előbbiek fehéres, szürkés színűek, míg utóbbiak rózsaszín-narancssárgás színűek. A lámpák színárnyalatai és formái minden esetben egyediek, így nem garantált, hogy pont olyanok lesznek, mint a webshopban látható képeken! Ezért, aki teheti, az eljöhet és személyesen választhat egy számára tetszőt a megrendelés után.

A sómécsesek a sólámpákhoz hasonló jótékony hatásokkal bírhatnak, természetesen jóval kisebb mértékben, hiszen méretük kisebb, mint a sólámpáké. A sómécsesek már magukban is igazán remek hangulatot teremthetnek, például egy romantikus filmnézés vagy vacsora során, és persze, ahogy említettük, a meghitt karácsonyi légkört is létrehozhatják. Fürdősóink mellé is szoktuk ajánlani, hiszen fokozhatják a fürdők relaxáló, stresszoldó hatását is. A mécsesek elhelyezésére azonban oda kell figyelni! Ne rakjuk őket semmi gyúlékony anyag közelébe, alájuk pedig helyezzünk egy tálcát, tányért!

Webshopunkban Parajdi sómécses és Himalája sómécses is elérhető, ezek a sólámpákhoz hasonlóan egyedi megjelenéssel rendelkeznek!

Válasszon kedvére sólámpát vagy sómécsest akár karácsonyi ajándékba is a Parajdisó-bolt kínálatából! Ha pedig nem szeretne lemaradni akcióinkról, akkor kövesse Facebook oldalunkat!