Valentin-napi ajándékötletek a Parajdisó-bolt webáruházától

Valentin-napi ajándékötletek a Parajdisó-bolt webáruházától - Parajdisó-bolt

Hamarosan itt a Valentin-nap, a szerelmesek és magának a szerelemnek az ünnepe.

Ön már tudja, mivel kedveskedik a párjának, kiszemeltjének, szeretteinek? Nekünk számtalan ötletünk és termékünk van, amelyekkel bárkit meglephet Valentin-napon! Például remek ajándékként szolgálhatnak Valentin-nap alkalmából az alább összeválogatott Valentin-napi ajándékötletek a Parajdisó-bolt különböző virágokkal illatosított és parajdi sós termékeiből.

A rózsa egy nemes virág, szépsége és illata miatt megannyi nő kedvence. De a rózsa sokkal több egy átlagos növénynél! A Rózsa parajdi fürdősó kiválóan ellazít, ami nem is meglepő, hiszen az aromaterápiában a rózsa illóolajat többek között stresszoldásra is használják. Növeli az önbecsülést és csökkenti a szorongást. A rózsa szirmaiból nyert kivonat pedig pozitív hatással van a bőrünkre is, de hatékony megoldás ekcéma, övsömör és pattanásos bőr kezelésére is.

Rózsa parajdi fürdősó 700 gRózsa parajdi fürdősó 850 g  Rózsa parajdi fürdősó 1 kg vödör

A Szív alakú Himalája sószappan tökéletes ajándékként szolgálhat a bőrápolás szerelmeseinek. A 100%-ban természetes Himalája só nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagot, természetes úton járul hozzá a bőr szépségéhez, épségéhez és rugalmasságához. A szív alakú Himalája sószappan a természet erejével hidratálja a bőrt és többek között narancsbőrre is ajánlott. Faragott szív alakjának köszönhetően romantikus kis apróság hölgyek és urak számára egyaránt.

Szív alakú Himalája sószappan

A csokoládé jellegzetes, ellenállhatatlan illata sokakat levesz a lábáról.

Bizonyított tény, hogy Valentin-napon, azaz a szerelem nemzetközi ünnepén a csokoládé és különböző édességek a legkelendőbb termékek világszerte. Amit mi ajánlunk, attól még hízni sem lehet! A Csokoládé parajdi fürdősó termékünk azon kívül, hogy felfrissíti lelkünket, számos pozitív hatással van a bőrünkre is. Segíti a bőr vérellátásának helyreállítását, emellett öregedésgátló, bőrtápláló és hidratáló hatással rendelkezik. A hő hatására felszabaduló endorfin nevezetű hormon hozzájárul a nyugalom érzetéhez és kiegyensúlyozottsághoz. Hiszen, nincs is jobb ajándék egy kis boldogsághormonnál. A Csokoládé parajdi fürdősó kellemes kísérője lehet a romantikus alkalmaknak, a közös fürdőzés is remek ajándékötlet.

Csokoládé parajdi fürdősó 700 g Csokoládé parajdi fürdősó 360 g

Ha pedig már a közös fürdőzésnél járunk, mi sem lehet természetesebb ajándék a Vágykeltő parajdi fürdősónál. Kellemes aromájának köszönhetően kitűnő választás lehet a meghitt pillanatokra, serkentheti a nemi vágyat és elősegítheti a forró hangulatot. A Vágykeltő 100%-ig természetes összetevőket tartalmazó fürdősóval való fürdőzés olyanná válhat, akár egy romantikus wellness-hétvége. Ápolja a bőrt, ellazítja az izmokat és megnyugtatja az idegeket, ez pedig nagyban hozzájárulhat a libidónk növeléséhez.

Vágykeltő parajdi fürdősó 5 kg vödör

Ezek a Valentin-napi ajándékötletek nem csak a szerelem ünnepén számítanak szívből jövő ajándéknak. Lepje meg magát parajdi sós termékekkel a hétköznapokon is! Bőre egészségének és természetes ragyogásának megőrzése érekében használjon még fürdősót és testradírt is!