A Himalájai sótégla elsősorban sütéshez, főzéshez alkalmazható konyhai termék.
A Himalájai sótégla sütéshez termékünk nagy előnye, hogy az étel akár zsiradék nélkül is megsül rajta. Használható gáztűzhelyen, sütőben vagy grill rácson is. Tehát magát a sótéglát például sütőbe helyezve hevíthetjük fel, de egyes gourmet séfek izzó parázsra vagy gázégőre is felteszik ezt a sótéglát. Nemcsak hasznos sütési felület, hanem a grillezett ételt melegen tarthatjuk tálalásig, hiszen a sótégla Himalájai sókristályai hosszú időn keresztül jól tartják a hőt. Ételeink könnyen puhává és omlóssá válhatnak a sótéglán, amin egyszerre akár többféle ételt is süthetünk. Kiválóan alkalmazható húsok, halak és zöldségek elkészítésekor is, amik így egészen egyedi aromával rendelkeznek majd. (Akik még nem sütöttek sótéglával, azoknak kezdéshez a csirkemellfilét vagy a lazac szeleteket javasoljuk.)
A Himalájai sótégla nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot, így az Ön otthonába is beköltözhet a természetes életmód! A sótéglán nem ég oda az étel, továbbá szervírozhatunk rajta hideg ételeket is, mint sushi és sajttálak, mert ahogy a meleget, úgy a hideget is tartják.
Különlegessége, hogy a felmelegedett sótégla kellemes fényt ad, miközben érvényesül a só ionizáló és színterápiás hatása is. (A sótéglák szélén előfordulhatnak lepattanások, egyenetlenségek.)
Ez a termékünk azonban nem csak a konyhában segíti az életünket. Méreténél fogva sószobák nélkülözhetetlen alapanyaga is, illetve alkalmas fűtőtestek, asztallapok burkolására. De mindezek mellett különféle belsőépítészeti célokra is tökéletes választás, amivel nemcsak esztétikus, hanem gyógyító teret is varázsolhatunk otthonunkba.
Ételeink elkészítését nem csak a Himalájai sótégla sütéshez készült termék segítheti, hanem az előkészüléshez szükséges fűszerezéshez is hozzájárulhatnak a Parajdi fűszersóink is!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.