A magyar konyha egyik kedvence a fokhagyma, de az egyik legjellegzetesebb fűszernövény is Magyarországon.
Szinte nincs olyan fogás, amit nem lehetne ezzel az aromás hozzávalóval ízesíteni. Jótékony hatásairól számos kutatás számolt be, hiszen nyersen fogyasztva a fokhagyma igazi vitaminbomba. A Fokhagymás parajdi fűszersó olyan fűszersó, amely sokkal egészségesebb, mint az élelmiszerboltokban kapható hasonló termékek.
A só elengedhetetlen eleme a konyháknak. Azonban nem mindegy, milyen sót választunk ételeink elkészítéséhez. A természetes parajdi só amellett, hogy sokkal ízletesebb, mint a boltokban kapható háztartási só, 100%-ig adalékanyag-mentes. A parajdi sót nem fehérítik, így megtartja szürkés színét. Az ételek pedig sokkal zamatosabbak lesznek tőle.
A parajdi só 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, emiatt tartják az egyik legjobb minőségű sónak. Jótékony hatása van egészségünkre, és olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyre a szervezetünknek szüksége van a megfelelő működéshez.
A Fokhagymás parajdi fűszersó amellett, hogy kellően pikáns ízt ad ételeinknek, népgyógyászok szerint segíti az anyagcserezavarokat és erősíti az immunrendszert. Képes csökkenteni a stresszt, valamint javíthatja a koncentrációs képességet és segíthet megszüntetni az alvászavarokat. Mértékkel történő fogyasztása nem okoz vérnyomás- és veseproblémákat.
A parajdi só egyébként még számos formában felhasználható. Sok esetben használják párologtatásra, tisztálkodásra vagy fürdősóként. Bőrön át felszívódva például gyulladáscsökkentő hatással bír, semlegesíti a bőr pH-értékét, csökkentheti a légúti megbetegedések tüneteit. A parajdi fűszersó pedig tökéletes megoldás egy egészségesebb életforma felé.
Ételei ízesítéséhez és tartósításához próbálja ki a Parajdi termékcsalád hatalmas választékából a Parajdi természetes darált sót és a Parajdi fűszersókat is!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.