Autóillatosítók, nem csak autóba

Autóillatosítók, nem csak autóba

Akik számára az autó nem csak egy négykerekű jármű, hanem egy második otthon valószínűleg nagyon fontos milyen környezet veszi őket körül a járműben.

Nem feltétlen csak azokra gondolunk, akik autófanok és autóversenyzők, ezért együtt élnek az autójukkal. Sokkal inkább azokra, akik a munkájuk, életvitelük miatt sok időt töltenek a gépkocsiban. Ez az a hely, ahol reggelente kávét szürcsölve várnak a dugóban, vagy ahol a kedvenc zene és a rádió szól … és még sorolhatnánk. Számukra a parajdi só alapú autóillatosítók nem csupán egy újabb trendet jelentenek, hanem valódi csodafegyverek az autó belső atmoszférájának frissítésére.

Ha egy hosszú, stresszes nap után beszállunk az autóba, hatalmas előny lehet, ha a parajdi só nyugtató illata elűzi az összes rossz érzést. Mert ez az autóillatosító nem feltétlen csak egy illatosító, hanem egy stresszoldó eszköz is lehet, amely mellesleg az egészséget is támogatja! A parajdi só ugyanis nem csak finom ételek fűszerezésére jó, hanem a levegő tisztítására is. Az ásványi anyagokkal teli parajdi só semlegesíti a kellemetlen szagokat és frissíti a levegőt, így minden lélegzetvétel sokkal jobb lesz. Ehhez társul még az a speciális illatanyag, amellyel a só át van itatva. Csak választani kell a 12-féle variáció közül és máris saját igényeinknek és ízlésünknek megfelelő milliő vesz minket körül.

Ráadásul ezek az autóillatosítók nem csak az autóban teljesítenek jól!

Bevihetők bármilyen kisebb térbe, irodai szobába, hogy jó hangulatot teremtsenek vagy fokozzák a koncentrációt, esetleg semlegesítsék a szagokat, a dohányfüstöt. Használhatjuk otthon, a nappali, a hálószoba vagy akár a fürdőszoba illatosítására is csak a megfelelő illatot kell kiválasztani. Természetesen kisebb térben jobban érvényesül a hatása. Így ruháktól jól elkülönítve (az olajos hatás miatt) a gardróbban is nagy segítséget jelenthetnek.

Minden olyan hely, ahol nem tiszta ruhákat tárolnak, ilyen autóillatosítók után kiált. A fitneszterem öltözője is ilyen, ahol a mozgás és az izzadás természetes és ennek következtében gyakran kellemetlen szagok is kialakulhatnak. Itt jöhet a képbe a parajdi só alapú autóillatosító, amely nemcsak kellemes illatot biztosít, hanem segít fenntartani a friss és tiszta levegőt is. Az öltözőszekrények is gyakran olyan helyek, ahol a nedves ruhák és a sportfelszerelések miatt könnyen kialakulhatnak kellemetlen szagok. A parajdi só természetes tisztító hatása segít semlegesíteni a kellemetlen szagokat, míg az illat frissességet ad.

Kisebb kamrákban, rosszul szellőztethető apró tárolókban is remekül használható ez a termék. De természetesen az autókban élvezhető a legjobb hatás, hiszen az autóillatosítók mechanizmusának közös jellemzője. Az illatok folyamatos áramlása frissítést biztosít az autó belső terében. A hő, a légáramlat, a mozgás vagy a vibrációk aktiválhatják az illóolajok elpárolgását, így az illat a levegőben marad. Ezért van, hogy autóillatosítók használata nemcsak kellemes élményt nyújt, hanem segíthet a stressz csökkentésében és a koncentráció javításában is, különösen egy hosszú út során.