Legyen a Valentin nap relaxációs élmény!

Legyen a Valentin nap relaxációs élmény!

Tovább megyünk! Ne csak a Valentin nap legyen relaxációs élmény, hanem a relaxáció váljon rituálévá.

Mondhatnánk, hogy ennél is tovább megyünk és legyen inkább az élet szerves része a Valentin nap relaxációs élménye, egy minden héten visszatérő alkalom, amikor magunkkal vagy a párunkkal többet törődünk, mint egy átlagos szürke hétköznapon! A Parajdisó-bolt termékeivel nem nehéz élményeket szerezni, nem nehéz énidőt teremteni és még annál is könnyebb relaxálni. Miért? Mert csak … De ez nem elég jó válasz! Ha dédanyáink egyszeri székely embere meghallotta volna hajnaltájban, hogy dédanyánk éghez emelve a kapát egy kis énidőért fohászkodik lehet, hogy megpödörve bajuszát csak annyit mondott volna, hogy: Hallod-é Rozál, eddig büszke voltam arra, hogy az asszony csendes, rendes, de ha megharagítasz, akkor a medvével közösen szeded ma a málnát! Viszont napjainkban annyira felgyorsult a világ, olyan magasak az elvárások, akkora a teljesítménykényszer és a megfelelni vágyás az élet számos területén, hogy az énidő fogalma és az élményszerzés kívánalma legitimizált lett.

Ha ünnepled a Valentin napot itt a remek alkalom, hogy olyan élményt adj, ami relaxál is!

Ha nem ünnepled a Bálint napot, akkor csak teremts magadnak egy szuper estét vagy egy hosszabb délutánt! A Parajdisó-bolt termékeivel a SPA-élmény és a Valentin nap relaxációs élménye garantált. A fürdőbombák, fürdőgolyók és pezsgő fürdőgolyók arra születtek, hogy mi emberek kiszakadhassunk az elgyötört világunkból! Minden nálunk kapható fürdőbomba, fürdőgolyó, pezsgő fürdőgolyó alapja az eredeti parajdi só. Illatosak, habzanak, pezsegnek és igazán vidám élménnyé tesznek minden fürdést. A parajdi sóbombák illatai és összetevői aromaterápiás wellness-helyiséggé változtatják a fürdőszobát. Az esti fürdésnek pedig számos előnye lehet az ellazulástól, a fáradt izmok lazításán át a bőr és a lélek megnyugtatásáig.

pezsgő fürdőgolyó alapja az eredeti parajdi só

Az illóolajok képesek arra, hogy megváltoztassák a hangulatunkat. Egyes illatok pedig kifejezetten romantikusabb hangulatot teremtenek és felébresztik az érzékeket. Az ylang-ylang például a szerelem virága. Édeskés virágillatának köszönhetően tökéletes természetes parfüm.

A parajdi vagy himalájai sómécses és a vele megteremtett hangulat tökéletes stresszoldásra. Nyugtató, relaxációs hatása miatt gyakran választják aromaterápiás megoldásként, ráadásul egy romantikus fürdő egy finom meglepetés vacsora vagy egy összebújós filmnézés tökéletes kiegészítője is lehet.

Ha nem bízzuk a körülmények megteremtését csak a fürdőbombára, akkor erősítésként jöhet bármelyik fürdősó, ami tökéletes a stresszkezeléshez is, mert nyugtató hatása miatt, segíthet ellazulni, kikapcsolódni.

Az arckrémek és a krémek egyszerűen csak tökéletes ajándékot jelentenek a hölgyek számára, a forró csókokat pedig támogatják a természetes ajakápolóink.

Mi, a Parajdisó-bolt, azon vagyunk, hogy Önnek vagy Önnek és párjának a termékeinkkel olyan megfizethetetlen élményt biztosítsunk, amelyet megfizethető termékek támogathatnak. 

Ezért érdemes Valentin nap előtt az akciós termékek között is szétnézni, nem feledve azt sem, hogy mindjárt itt a nőnap!!!!

Az illóolajok képesek arra, hogy megváltoztassák a hangulatunkat.