Nőnap! Mert nők nélkül mi lenne velünk?

Nőnap! Mert nők nélkül mi lenne velünk?

A nemzetközi nőnap történetét vita övezi. Az ünnep eredetének elterjedt változata szerint 1907-ben hívták életre a New York-i női ruha- és textilmunkások egy brutálisan elfojtott tiltakozás 50. évfordulója alkalmából.

Az első hivatalos Nemzeti Nőnapot 1909. február 28-án tartották New Yorkban. Az ENSZ Közgyűlése 1975-ben tette hivatalos ünneppé. Mivel a nőket nem csak néhány nap szükséges ünnepelni, elgondolkodtunk miért fontos a nőnap és milyen lenne a világ hölgyek nélkül.

Biztosan mindenki ismer egy legerősebb nőt a környezetében. No, nem azért, mert ő amazon természetű Márta, hanem azért mert a nők hihetetlenül erősek, szívósak és kitartóak tudnak lenni. A Parajdisó-bolt szerint a nők megérdemlik az álmokat, a korlátok nélkül szabadságot és, hogy a világ kedvességet mutasson feléjük. Szerintünk fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, hogy az a mérhetetlen szeretetet, amit a nők tanúsítanak felerősödjön a világban. Most mindennél nagyobb szükség lenne rá.

Ha ők nem lennének, nem lenne gyengéd szeretet. Ha nincsenek nők, akkor sokkal nehezebben megoldható a család, a családalapítás. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a mindennapi élet létfontosságú, de sokszor alulértékelt feladatainak oroszlánrészét a nők végzik. Ha nem lennének, akkor a házimunkák világa örökre megváltozna. A mosogatás egy megoldandó matematikai probléma lenne, a ruhák mindig egy színben mosódnának ki, és az otthonoknak nem lenne finom és kellemes illata. Valószínűleg a legtöbben pizzát ennének.

Minden szín, dráma és mosoly a nőktől származik. A nők a világ ihletői, inspiráció nélkül pedig az élet lehetetlen.

Minden szín, dráma és mosoly a nőktől származik. A nők a világ ihletői, inspiráció nélkül pedig az élet lehetetlen.

A nőnap fontos. Ha teheti, akkor március 8-án ünnepelje a nőket! Ha Ön nő, akkor ünnepelje magát! Ne tartozzon azok közé a nők közé, akik hagyják, hogy a világ lebecsülje őket, szeresse magát! Önmagunk és egy hozzánk közel álló nő szeretete arról szól, hogy vigyázunk az egészségre, élményeket és örömöt szerzünk, időt adunk az önfejlesztésre, a feltöltődésre és a kikapcsolódásra. Kevés olyan hölgyet ismerünk, aki nem szereti az illatos és az egészségre is pozitív hatást gyakorló fürdősós fürdőt. 1290 Ft-tól (ez ma már nem pénz) már lehetőségünk van megvalósítani a SPA-élményt. Ha pedig extrákat szeretnénk, akkor jól jönnek a fürdőgolyók és a fürdőbombák!

Legújabb termékeink a tusfürdők és a samponok az egészséges kozmetikai termékek sorát erősítve az egészséges életet támogatják, de a konyhatündérek a fűszersóknak is örülni fognak. A krémek, kenőcsök között nem csak a szépségápoláshoz elengedhetetlen termékeket találhatjuk meg, hanem a különböző egészségügyi problémák lehetséges természetes kezelését is támogathatjuk.

Ne feledje a nőnapot Ön sem!

Hiszen a hölgyek 0-tól 120 évig ízig-vérig nők! Egy családban akár 4 generáció is jelen lehet.

A Parajdisó-bolt minden generációnak szolgál meglepetéssel!

Ne feledje a nőnapot Ön sem!

Mert az élet nők nélkül olyan, mint egy tenger víz nélkül, egy világ ég nélkül, egy ég galaxisok nélkül, egy galaxis csillagok nélkül és egy ember lélek nélkül.