Természetes megoldás allergia ellen!

A Magyarország területén élők egyre nagyobb számban küzdenek allergiás megbetegedésekkel.

A tavasz közeledtét a legtöbb ember szereti és várja. Megújul a természet, az időjárás is jobb és nem sötétedik olyan korán. Sok szépséget hordoz magával az év ezen része, de mint mindennek, ennek is két oldala van. A felmérések szerint a magyarok egyre nagyobb százaléka küzd valamilyen allergiás megbetegedéssel. Ez egy minden korosztályt érintő probléma. A különböző pollenek, allergének sokszor megkeseríthetik az allergiás emberek számára a szabadban töltött időt. De nem is feltétlen kell lakásunkat elhagyni ahhoz, hogy allergiás tünetek jelentkezzenek nálunk. A penészgomba spórái, illetve a poratka nem ritka jelenség az otthonokban.

Az általános, már február közepétől jelentkező allergiás tünetek enyhítésére az orvoslásban léteznek gyógyszeres megoldások, illetve az allergén immunterápia is opció lehet. Az allergia esetében elkülöníthetjük a légutakban jelentkező tüneteket, illetve a bőrön jelentkezőket. Vannak, akik szerencsésebbek, így csak enyhe problémák jelentkeznek náluk. Ilyen lehet például az orrfolyás, a gyenge szem- és bőrirritáció vagy éppen a kaparó torok. Akik viszont komolyan küzdenek az allergia ellen, illetve annak tüneteivel, azok ebben az időszakban gyakran nehézlégzéssel, fulladással vagy akár anafilaxiás sokkal is szembesülhetnek. Ilyen esetben érdemes szakorvos segítségét kikérni, hogy tüneteinket minimalizálhassuk, betegségünket kezeljük.

Pollenallergiások számára ajánlott figyelemmel kísérni a Pollentérképet, hogy naprakészek legyenek, az aktuális levegőbe jutott pollen mennyiségével kapcsolatban. Ezen kívül a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalán nyomon követhetjük – település szintű lebontásban, növénytípusra szelektálva –, hogy melyik nap, milyen mértékű a pollenmennyiség a levegőben.

Azonban, ha abban a szerencsés helyzetben van valaki, hogy a kellemetlen allergiás tünetek csak enyhébben jelentkeznek nála, akkor az alábbi parajdisó termékeinket ajánljuk számukra:

1. Parajdi sólámpa: általános közérzetünk és otthonunk levegőjének javítója.

Az otthoni levegő tisztítására is remekül alkalmazható sólámpák, kellemes színűkkel nyugalmat árasztanak, így növelve a komfortérzetet. Alvászavar, fáradtság vagy megfázásos panaszok ellen is segítséget nyújthatnak. Természetes megoldás allergia ellen, például a Parajdi sólámpa 2-4 kg között, hiszen megtisztíthatja a levegőt, emellett az asztmás tünetek ellen is hatékony lehet. De ezen felül, a parajdi sólámpa, a hatékonysága mellett, az általa kibocsátott fény segítségével este például a szoba dísze is lehet.

Parajdi sólámpa 1 kg

2. Parajdi sópárnák: felnőttek és gyermekek számára is természetes megoldások lehetnek allergia ellen!

Sajnos, egyre több gyermek és felnőtt is produkálhat allergiás tüneteket a tavasz kezdetével induló, pollen dús időszakban. Jó megoldás lehet, a Gyerek mesefigurás parajdi sópárna 500 g, amely az allergiás tüneteket, gyermekbarát módon teszi elviselhetővé és támogatja a közérzet javulását. A gyerekek esetében fontos, olyan megoldást találni a tünetek és problémák kezelésére, amelyek a nehéz vagy fájdalmas időszakban vidámságot biztosítanak, és kedvelt eszközzé válva segíthetik, például a gyógyulási folyamatot. Szerencsére a mesefigurás huzattal rendelkező sópárnáink esetében nem kell különösebb erőfeszítést tenni, csupán alvásnál az ágy sarkába helyezni a párnát.

Tehát, allergia ellen használva a sópárnát, nem kell ténylegesen párnának használni. Elég, ha a fej mellé helyezzük, és máris mesefigurákkal alhat a gyermek. Amíg ő alszik, addig a sópárna kifejti pozitív hatását. Ha valaki nem kedveli a színes, mintás megoldásokat és inkább a natúr vonalat szeretné követni, akkor is találhat sópárnáink között megfelelőt. Négy különböző méretben érhetőek el a parajdi sópárnák, egészen a 0,3 kg-os kiszereléstől a 1,5 kg-osig.

Ha nem a natúr sópárna mellett döntünk, akkor annak illatát is kiválaszthatjuk. Ízlésünk és céljaink szerint, dönthetünk például levendulás, fenyőrügyes vagy mentás mellett. Emellett a sópárna remek befektetés is egy család számára, hiszen a későbbiekben melegítve és hűtve is jól alkalmazható. Hűtve például rándulások, ficamok kezelésére, melegen fülfájásra, menstruációs görcsökre is kiváló.

Fenyőrügyes parajdi sópárna 500 g

3. Nagy parajdi sóinhalátor, kis sóinhalátor: természetes segítségnyújtás felső légúti megbetegedések ellen.

A légutak felszabadításának érdekében, akár minden nap is alkalmazható a Parajdi sóinhalátor, sóinhalátor felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt. Használatakor tulajdonképpen hasonló hatást érhetünk el, mintha elmennénk egy sóbarlangba. Ráadásul, a légzés megkönnyítése mellett, a népgyógyászok szerint, jó megoldás allergia ellen, valamint gyulladáscsökkentő hatással is bír. Kicsikre és nagyokra egyaránt gondoltunk, mert a Kicsi parajdi sóinhalátor, nagy sóinhalátor méretéből kifolyólag praktikus, illetve a gyermekek számára jobban kézre is áll, és könnyebben használható a kialakítása miatt. Utazás esetén is könnyen szállítható, illetve bárhol használható. Értelemszerűen a Nagy parajdi sóinhalátor, kis sóinhalátor első sorban felnőtteknek szánt termék. Mindkét esetben fontos, hogy a porcelán sóinhalátorunkba megfelelő minőségű só kerüljön, mint például a 100 százalékban természetes, adalékanyagmentes Parajdi természetes darált só 500 gramm termékünk.

Nagy parajdi sóinhalátor

4. A Parajdi sószappan: egy természetes megoldás nem csak allergia ellen, a mindennapi tisztálkodáshoz.

A parajdi sószappan termékek segíthetnek csökkenteni azokat az allergiás tüneteket, amelyek elsősorban a bőrön jelennek meg. Így a pattanások, az ekcéma és a pikkelysömör ellen is küzdhetünk egyszerre. Sószappanjaink használata előtt érdemes elvégezni az általános bőrápolási rutint, illetve fiatalabbaknál nézni egy bőrtesztet az új termékek használata előtt! Fontos, hogy hagyja nedvesen bőrét és csak utána kezdje el finoman bőrébe dörgölni a sószappant! Ha karcoló vagy durva érzést tapasztal, akkor oldjon fel tenyerébe egy kis sószappant, majd utána vigye fel a kívánt bőrfelületre. Amennyiben szeretne még olvasni a szappanjaink használatáról, illetve kíváncsi néhány érdekességre, akkor ajánljuk Önnek blogunkat, ahol további fontos információkat talál.Mindennapi használatra sima, de parajdi só alappal készült szappanjainkat ajánljuk figyelmébe.

A Kecsketejjel készült szappanunk vagy Kecsketejes szappanunk kávéval bőrnyugtató hatás miatt lehet alkalmas az allergia okozta tünetek csökkentésére. Az allergiás tünetek gyakran érzékeny bőrrel is járnak, ezek már kisgyermekkorban is jelentkezhetnek. Ezért gondoltunk az egészen kicsikre is. Shea vajas babaszappanunkat nyugodt szívvel lehet alkalmazni már egész pici korban is.Ha fürdés közben is szeretne tenni az allergiás tünetek ellen, akkor érdemes kipróbálni többfajta fürdősót, mint például a Propoliszos méz parajdi fürdősó 850 g termékünket, amely méz tartalma miatt alkalmas a bőr irritációjának nyugtatására. Természetes összetevőinek köszönhetően nem szárítja vagy csípi a bőrt, ezért is lesz olyan hatékony allergia ellen.

A természetes sószappan nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatással lennének bőrünkre! Érdemes kipróbálni a használatát és a hatásait!

5. Parajdi sótégla: Egy kreatív megoldással, gyermekeink mindennapjába is belecsempészhetjük a Parajdisó-bolt termékeit.

Gyermekeink egészsége érdekében a fent említettek mellett, még akár a parajdi sótégla nevű termékünket is be lehet vetni allergia ellen. A szoba egyik sarkában ki lehet alakítani egy olyan részt, ahol szívesen tölt több időt a gyermek, egy úgynevezett játszósarkot. A sótégla remek alkotóeleme lehet ennek a saroknak, így az ott eltöltött idő, a gyermek tudta nélkül, de egészségére fog válni.

A sótégla több módon is felhasználható termék. Építkezhetünk vele, de a konyhában is jól jöhet egy finom étel elkészítésekor. Mindenhogy egészséges.

A parajdi sós termékek együtt alkalmazva lehetnek igazán hatásosak allergia ellen!

A holisztikus hatás elérése érdekében komplexen is alkalmazhatjuk a Parajdisó-bolt termékeit. Ha életünk több területén kezdünk el használni olyan termékeket, amelyek elősegíthetik az allergia csökkenését, talán könnyebben fogjuk tudni átvészelni az allergiaszezont. A mindennapi rutinunkba könnyedén be tudjuk építeni a termékeit, így is csökkentve az allergiás időszak kellemetlenségeit.

Éjjelente a Parajdi sópárnát használva, nyugodtabban alhatunk, hogy kipihentebben ébredjünk. Napközben a – pollenek elleni – többszöri arcmosás ajánlott. Így is csökkentve az esélyét annak, hogy a különféle pollenek, allergének a bőrön megtapadjanak, majd a kezünkkel a szemünkbe dörgöljük. A sószappannal elvégzett arcmosás nem csak az allergia ellen nyújthat természetes megoldást, hanem a gombás bőrbetegségektől is óvja bőrünk. Aki nem szeretne parajdi sószappant használni mindennap, annak ajánljuk egyéb szappanjainkat. lélek fürdőbombáinkat, kiváltképp a Tej és méz hidratáló fördőbomba, parjadi sóbomba termékünket. E két összetevő közös erővel segít bőrünknek, hogy hidratált és egészséges legyen. A tejben található tejsav gyengéd hámlasztó hatása elősegíti a bőr regenerációját, a méz pedig gondoskodik a tápláltságról, puhaságról. A fürdés közben felpuhult bőr mély rétegeibe jutnak be az összetevőkben található ásványi anyagok, így is növelve hatékonyságukat.

Az esti fürdőzéshez ezen felül érdemes – bármilyen allergia ellen – parajdi fürdősót használni. Ilyen például a kénes jódos természetes iszap fürdősó 5 kg dobozos termékünk. Ha valaki nem kedveli a fürdősókat, akkor sincsen gond. Illóolajaink széles kínálatából válogatva bizonyára mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb illóolajat, amelynek jótékony hatását a fürdővízbe vagy a párologtatóba csepegtetve élvezheti.

Kénes-jódos parajdi fürdősó 3 kg vödrös kiszerelésben

Ha biztosra szeretne menni, akkor ne hagyja ki a parajdi sóinhalátort se! Hiszen használatával a légutak felszabadulhatnak és a légzés könnyebbé válhat, amely nagyban hozzájárul a pihentető alváshoz. Az alvás előtti órákat, akár olvasással, akár tévézéssel töltjük, az minden esetben igaz, hogy egy úgynevezett nyugalmi állapotot igyekszünk teremteni, mégha ez nem is tudatos. Ennek a folyamatnak a részévé válhat a parajdi sólámpa, amely kellemes meleg fényével nyugtató hatást biztosít a szobának, ezáltal nekünk is. Választhatunk himalája vagy pedig parajdi sólámpa közül is, a hatás bizonyára nem fog elmaradni.

Az allergiás, járványos, megfázásos megterhelő időszakban is igyekszünk támaszt nyújtani!

Immár majdnem négy éve van jelen életünkben a koronavírus. Sajnos 100 százalékban hatékony megoldás még nem létezik ellene, így a mindennapi életünkben is tapasztalhatjuk, hogy sok mindent befolyásol ez a betegség. Az utóbbi időben nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek a légúti betegségek okozta tünetek elleni küzdelemre, megelőzésre és igyekeznek megóvni egészségüket. Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hiszen termékeink, amellett, hogy nagyban hozzájárulhatnak az allergiás időszak kellemetlenségeinek kezelésében, segíthetnek a különböző légzőszervi betegségek kezdeti tüneteinek leküzdésében, illetve azok elkerülésében is.

Szintén a Covidhoz köthető, hogy a fertőtlenítések száma, a Covid előtti időszakhoz képest, a sokszorosára növekedett. A kézfertőtlenítő minden táska alaptartozékává vált, míg korábban a legtöbb ember egy kézmosással is beérte. Az üzletekben, a vendéglátóegységekben és minden közösségi térben gyakoribb a fertőtlenítés, előtérbe került az érintésmentesség. Bár a jelenlegi helyzet megköveteli ezeket az óvintézkedéseket, nem biztos, hogy szervezetünk hosszútávon hálás lesz a sok sterilizálásért. Testünk megszokja, hogy nem igen találkozunk baktériumokkal, kórokozókkal. Azonban, ha normalizálódik életünk, visszatérünk a normális kerékvágásába, vagy csak olyan helyre megyünk, ahol kevésbé figyelnek erre oda, akkor sokszoros erősséggel is reagálhat majd szervezetünk a velünk szembekerülő baktériumokra. Ugyanígy igaz ez, az allergén anyagokra is. Fontos kiemelni, hogy egy allergiával küzdő ember immunrendszere alapvetően erős. Hiszen pont a túlműködő, erőteljes szervezet az oka annak, hogy kialakulhat az allergia.

Az allergia ellen küzdőknek is pénztárcabarát megoldásokat is kínálunk.

Webshopunkban jelenleg akciós áron érhető el a Kicsi parajdi inhalátor termékünk, illetve annak nagyobb változata, a Nagy parajdi sóinhalátor, sóinhalátor termék is. A Parajdi sószappan dobozos és Parajdi természetes darált só 2 kg kiszerelésben szintén akciós jelenleg, de a felsoroltakon kívül még további allergiások számára hasznos akciós termék várja a vásárlókat webshopunkban, hogy bárki megtalálhassa a leginkább szimpatikus termékeket.

Egy komplex csomag megrendelése esetén, amely tartalmazhat akár egy fürdősót, himalájai sótéglát, egy nagy parajdi sóinhalátort természetes darált sóval 2 kg-os kiszerelésben, illetve egy parajdi sólámpát, akkor akár közel 3000 Ft-ot is spórolhat. Az is segítség lehet, hogy a szállítás ingyenes, bruttó 30 000 forint értéket meghaladó vásárlás esetén Pécel, Isaszeg, Maglód, Gyömrő és Budapest XVI., XVII., XVIII. kerületében.

A különböző termékek összeválogatásával, Ön és egész családja élvezheti majd a parajdi só által nyújtott pozitív előnyöket.