A Borsos parajdi fűszersó a konyha királya és királynője.
A világ legismertebb és leggyakrabban használt fűszere a bors. Szinte nincs is olyan étel, amit ne ízesítenének vele. A Borsos parajdi fűszersó húsokhoz, halakhoz, mártásokhoz, szószokhoz és zöldséges ételekhez is kiválóan alkalmas.
A borsnak sok változata létezik, de a legismertebb közöttük a klasszikus feketebors. A parajdi sót ezzel az igazi klasszikussal párosították, amelyből egy ellenállhatatlan és alap ízkombináció jött létre.
A parajdi só természetes összetevőkből áll, adalékanyag-mentes és a maga 84-féle ásványi anyagával a legjobb minőségű sók közé tartozik. Szervezetünknek bizonyos ásványi anyagokra szüksége van az egészséges működéshez, ezért is fontos, hogy fogyasszunk sót. A hagyományos, boltokban kapható háztartási sóval szemben a parajdi só nem finomított, ezért sokkal ízletesebb, finomabb ételek készülhetnek általa.
A bors köztudottan jótékony hatással van szervezetünkre. Amellett, hogy ételeinknek tökéletes ízt ad, gyógyító hatása is van. A népgyógyászatban régóta használják már és még mindig nagy népszerűségnek örvend. A bors pozitív tulajdonságai között tartják számon, hogy jót tesz a gyomornak, ugyanis segítheti az emésztést, megoldást nyújthat puffadás és székrekedés ellen, valamint a gyomorsav kiválasztásában is közreműködhet. Gyorsítja az anyagcserét, aminek köszönhetően segíthet a fogyásban.
A népgyógyászok szerint antibakteriális hatású, erősíti a szervezetet, segíthet elkerülni a fertőzéseket, valamint csökkentheti az emésztőrendszerben lévő baktériumok szaporodását. Antioxidáns tartalma miatt gyakran ajánlják szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulási esélyének csökkentésére.
Ételei ízesítéséhez és tartósításához próbálja ki a Parajdi termékcsalád hatalmas választékából a Parajdi természetes darált sót és a Parajdi fűszersókat is!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.