A magyar konyha egyik jellegzetessége a füstölt termékek. Így talán az a jó kérdés, hogy a magyarok mit nem füstölnek meg?
A füstölt húsok ünnepekkor elengedhetetlenek, a húsvéti asztalon minden háztartásban szerepel a jól megszokott füstölt sonka vagy füstölt kolbász. De nem csak a húsok világában jellegzetes eljárás a füstölés, a sajtok esetében is rengeteg füstölt árut találhatunk. Ez mind azt mutatja, hogy az ilyen módszerrel készített termékekre van kereslet, mivel ízük igazán különleges. A Füstölt parajdi fűszersó olyan lehetőséget kínál, amivel főzés közben is egyszerűen megbolondíthatjuk ételeinket.
Ma már egyre több alternatíva létezik arra, hogy a jellegzetes füstös ízvilágot elérjük anélkül, hogy az egész füstöléses procedúrát el kelljen végezni. Már kapható a boltokban például folyékony füst, amit főzés közben felhasználhatunk, ám az ilyen termékek általában tartósítószert és különböző adalékanyagokat tartalmaznak.
De a Füstölt parajdi fűszersó az egyik legjobb természetes alternatíva a füstös íz eléréséhez. A 100%-ig természetes parajdi só nem tartalmaz adalékanyagokat, csak 84-féle ásványi anyagot, melyek közül sok hozzájárul szervezetünk egészséges működéséhez.
Ételeink ennek a parajdi fűszersónak köszönhetően sokkal ízletesebbek lesznek, mintha a boltokban kapható háztartási sót használnánk főzéshez. Emellett a parajdi sónak jótékony hatása is van egészségünkre. A népgyógyászok szerint a parajdi só képes enyhíteni az anyagcserezavarokat, megszüntetheti az alvászavarokat, valamint hozzájárul a fog- és a szájápoláshoz is.
Ételei ízesítéséhez és tartósításához próbálja ki a Parajdi termékcsalád hatalmas választékából a Parajdi természetes darált sót és a Parajdi fűszersókat is!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.