A magyar konyha nélkülözhetetlen alapanyaga.
A só és a bors mellett hazánk leggyakrabban használt fűszere a paprika. Híresek vagyunk kiváló minőségű fűszerpaprikánkról, ami a jellegzetes magyar ételekből nem is hiányozhat. A pörkölt, a halászlé, a gulyásleves, a paprikás krumpli és a kolbász mind-mind fűszerpaprikát tartalmazó ételek, amelyek kapásból eszébe jutnak minden magyar embernek. De nem csak speciális ételekhez használjuk. A húsokat, a halakat is előszeretettel ízesítjük ezzel a különleges fűszerrel. A Paprikás parajdi fűszersó pikáns ízének köszönhetően ételeink most még finomabbak lehetnek!
A paprikát sokan csak fűszerként ismerik, pedig annál sokkal többről van szó. A népgyógyászatban még a mai napig alkalmazzák jótékony hatásai miatt. A pirospaprika igazán híres A-, B-, C- és P-vitamin tartalmáról. Fogyasztása enyhe vízhajtó hatású lehet, amiért fokozhatja a húgysavkiválasztás folyamatát.
A Paprikás parajdi fűszersó azért is kiváló választás, mert a só és a paprika tökéletes elegye jellemzi, és egyszerűbb a használata, mintha külön-külön használnánk a sót és a paprikát. Természetesen ebben az is közrejátszik, hogy a hagyományos, boltban kapható háztartási só minősége nem hasonlítható össze a parajdi só minőségével.
A parajdi só 100%-ig természetes összetevőket tartalmaz, nem található benne adalékanyag, valamint finomítatlan állapotban kerül felhasználásra, melynek köszönhetően sokkal több ásványi anyagot képes megőrizni. A parajdi só 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, amelyek közül számos anyagra a szervezetünknek is szüksége van. Amellett, hogy egészséges, még életeink is finomabbak lesznek a Paprikás parajdi fűszersónak köszönhetően.
Ételei ízesítéséhez és tartósításához próbálja ki a Parajdi termékcsalád hatalmas választékából a Parajdi természetes darált sót és a Parajdi fűszersókat is!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.